Det är snarare jag som är dum i huvudet

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3234025.ab

Komikern Joan Rivers säger att Angelina Jolie är attraktiv men inte så smart. Jolie är tydligen typen som skulle fråga Stevie Wonder om hans favoritfärg. Jag ska bekänna en sak nu, jag förstod först inte det oerhört klantiga i den frågan (att Stevie Wonder är blind och förmodligen inte har någon favoritfärg). Min första reflektion rörde faktiskt om det hade någonting med hans hudfärg att göra, och så tänkte jag instinktivt att "Vad tusan är det Joan Rivers svamlar om egentligen?". Jag börjar undra om det inte är jag som är lite bakom flötet, och inte Jolie.

Nåväl! Varje gång man stöter på en sån här notis så börjar man alltid tänka att det verkligen inte kan finnas mycket att skriva om här i världen. I alla fall inte om man är Aftonblaskan och enbart sätter värde i att låta Sofie Fahrman rapportera om hur trendigt det är med chinos. Och jag undrar; hur får  man fram dessa nyheter? Finns det verkligen en nyhetsbyrå som samlar information om vilken kändis som har förlämpat vem? Sitter någon reporter och noggrannt tittar igenom typ Entertainment Now och pausar när det kommer något citat om stjärnans favoritmat som kan förvrängas till att handla om hur hon egentligen gillar att äta manlig korv? Jag förstår inte. Men å andra sidan hade jag ju svårt att förstå Joan Rivers kommentar också.

Dagens skit på Aftonbladet

Tog en liten titt på Aftonbladet.se och hittade följande artiklar som jag skulle vilja reflektera över:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3217036.ab
Sångaren Liam Gallagher i Oasis säger att han hatar deras största hitlåt "Wonderwall". No shit? Det finns egentligen inget nyhetsvärde i det här, det är helt och fullt naturligt att Liam stör sig som fan på en låt som han upprepade gånger behövt uppträda mer. Betänk bara först antalet gånger han fått ta ton för att öva in låten, sedan för att spela in den, en gång per konsert samt ett antal gånger för att få nån tjej i säng. Det intressanta är att han lovar att det inte kommer att finnas någon Wonderwall på den nya skivan som utkommer snart. Var det någon som väntade sig det?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3218703.ab
Omstritt preparat testat på snusare inför eventuell lansering. Användare av antirökmedlet Champix har rapporterat en hel del bieffekter, typ krampanfall och depressioner. Läs artikeln själv för att se vad det rör sig om mer detaljerat. Tillverkaren menar att detta mycket väl kan vara helt vanliga abstinensbesvär av att sluta röka. Men poängen är alltså att eftersom hälsoriskerna vid snusning är mycket mindre än vid rökning och att man därför bör testa mindre riskfyllda metoder för att sluta snusa. Well, jag tycker att snusare och rökare mycket väl kan ta de här extrema biverkningarna om de nu tycker att de där minor abstinensbesvären (som typ rastlöshet) är så oerhört jobbiga och verkligen måste använda hjälpmedel för att kunna sluta. De kanske skulle ha tänkt på det innan de började mata sina kroppar med nikotin, de själviska fanskapen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3218703.ab
En dansk hundägare kopplade fast sin hund vid en annan bils dragkrok. Problemet var att bilägaren hade bråttom hem för att sätta på kaffet och inte märkte den lilla fastbundna hunden. Efter en kilometer av släpande insåg han vad som pågick och stannade bilen. Hunden fick dock avlivas. Den stora frågan är: Vem fan binder fast sin hund vid en främmande bils dragkrok? På en gård måste det väl rimligtvis finnas någonting annat att använda än bil?

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3214330.ab
Pussycat Dolls-medlemmen Nichole Scherzinger är rädd för att de brittiska paparazzifotograferna ska lyckas ta foto på hennes underliv. Jag undrar om Nichole har övervägt att använda längre kjolar samt sätta på sig ett par trosor innan hon går ut?


RSS 2.0