Utvecklingsstörda borde inte ha sex

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3053671.ab

Det här inlägget går i samma anda som "gamlingar borde inte ha sex"-inlägget. Infallsvinkeln är således att utvecklingsstörda, trots informationen i ovan länkade artikel, inte borde ha sex. Varför?

* Beroende på handikapp kommer de inte att kunna tillfredställa sig partner/bli tillfredställd av en utvecklingsstörd partner. Detta påstående baserar sig på det faktum att de i många fall har lite svårare med motoriken och/eller problem att fokusera på en sak under en längre tid/problem med inlärningsförmågan och dylikt. 
* Om en utvecklingsstörning bidrar till den fetma som den av bilderna i ovan länkade artikel visar, så kan vi generellt sett mena att det är osexigt med feta människor som nuppar. Fläsk som dallrar i takt är ungefär lika attraktivt som en hängpung mot en slapp kvinnomage (läs: gamlingar).
* Om handikappet är psykiskt, typ ett förståndshandikapp uppstår många risker. Dels för sexuellt utnyttjande (detta tas upp i artikeln, vi hävdar att detta kan skapa mycket problematik i eventuella rättegångar, både för den utvecklingsstörda som blivit utnyttjad och för den utvecklingsstörda som har utnyttjad), dels för dåligt hanterande med preventivmedel vilket resulterar i (eventuellt) oönskade barn. Andra liknande problem finns förstås också.
* Det är, majoriteten av gångerna, osexigt att bli dreglad på under sexakten.

Summa summarum: utvecklingsstörda borde inte ha sex.

// Fisk

Länktips: http://www.tachansen.nu 


Kommentarer
Postat av: Glad Prick

Jag förstår inte varför man ens tar upp diskussionen! Sexdriften och behovet av närhet hänger väl inte samman med IQ? Sedan kan vi diskutera om epitet utvecklingsstörda har så väldigt positiv klang. Det är ju människor som alla andra, med lika behov och lika rättigheter till att tillfredställa sina behov!

2008-08-07 @ 22:04:52
URL: http://www.metrobloggen.se/inaktiv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0