So much för Norgeskämt - Sverige gråter.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3082449.ab

Norge bidrar med superungen Fille som slog världsrekord i att lösa en 7-radig Rubiks kub. Norge, av alla länder. Nu har vi en legitim anledning till att återkalla alla Norgeskämt (tyvärr). Det är förjävligt. Norrmän är ju annars så tacksamma att driva med. Jävla Fille som ska gå och pressa in sin fjantiga Rubiks kub i Guiness Rekordbok (eller okej, det stod ingenting om den, men om det är ett världrekord lär det väl vara aktuellt). Jag tycker Fille är riktigt jävla fräck faktiskt. Han borde låsas in på sitt rum och tänka över vad han har utsatt sina skandinaviska grannländer för. Framförallt borde vi vänja av honom med det här smartassbeteendet genom att ge honom en stöt varje gång han utför en jävligt intelligent handling. Om han har så högt IQ som man antyder så borde han snart koppla smärtan med handlingarna och sluta upp med den här nonsensen. I själva verket borde man efterlysa alla Norges smarta ungar och vidta vissa åtgärder för att sänka deras IQ. Razzior kan vara en bra grej. Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Gwaeron

Det är lugnt, vi kan fortsätta skämta om norrmän, för killen är ungefär fem timmar långsammare än världsrekordet, som ligger på lite mindre än fem minuter...

2008-08-13 @ 03:08:18
Postat av: computerror

Ungarna kanske inte vaccineras i norge?

Eftersom vaccinationerna innehåller tiomersal (kvicksilver) så hämmar det hjärncellernas utveckling

2008-08-13 @ 10:12:13
URL: http://c0mputerr0r.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Du kan köpa den nya Rubiks kub här:



http://www.scanshop.se





2008-08-13 @ 13:12:42
Postat av: Cynikern

Jag tror att man kan lika gärna kan köpa en 9-radig kub, sätta den i händerna på en 5-åring och lära honom att vrida de sista raderna rätt då det inte verkar finnas några bevis på att den unge mannen verkligen löst kuben. Det är lätt att visa upp en "löst" kub, en annan sak att visa NÄR han löser den... Brukar krävas bevis för att sätta rekord..

2008-08-13 @ 15:31:37
Postat av: nef

Njae, världsrekord är det iofs, men bara ett inofficiellt sådant. Därtill så är det ett inofficiellt världsrekord för en 7-åring. Han gjorde det på 5 timmar, något officiellt världsrekordet finns inte ännu, men det inofficiella för folk i alla åldrar ligger faktiskt på strax under 5 minuter. ;)

2008-08-13 @ 17:26:37
URL: http://nef.teflonminne.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0