Min granne är en potentiell seriemördare

Gick ut för att titta till tvätten nyss (tvättstugan ligger utanför byggnaden) och märkte då att en av mina grannar hade fönstret öppet och någon form av slakta-grisar-trance på högsta volym, tillsammans med någon form av ljusshow (eventuellt från en TV, såg bara det snabbt skiftande ljuset).

Och det var verkligen "slakta-grisar-trance". Ni vet den typen av jättehetsig elektronisk musik som används i thrillers/skräckfilmer när det är en scen med en seriemördare i ett slakteri (upphängda urkarvade griskroppar överallt) som gör någonting perverst, typ syr en klädnad av människokött, eller alternativt att offret blir jagat genom nyss nämnda scenario och mördaren har en hockeymask på sig, jättestirriga ögon samt stannar upp för att skrika "You can run but you can't hide, little piggy-piggy-piggy... I will geeeet youuuu....!" och så skrattar han jätteäckligt.

Ett tredje scenario är att det är som i Blade (2:an tror jag) där en massa människor dansar i en klubb och sen sätter sprinklerna igång och de sprutar blod och alla blir helt galna och börjar ha sex bland griskadaver.

Ville bara informera om detta.


Kommentarer
Postat av: Ämma

tack för informationen

2008-08-10 @ 19:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0