Go bananas - bevittna ett stjärnfall! (Tips till er som tröttnat på riktig underhållning)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3086756.ab

Aftonbladet informerar oss om att det väntas stjärnfall inatt. Det kan bli svårt att se något pga molnighet, men what the hell... Det är fortfarande värt att bege sig ut på en relativt koldioxidsbefriad plats (av typen äng, helst utanför stan) för att kanske få skåda några ynkliga ljusprickar som swooshar förbi. Big jävla deal. Det där kan jag uppleva på Cosmonova, och då i 3D-format.

Men visst, jag dedikerar detta tips till er som har tröttnat på riktig underhållning och letar hippiekickar i naturen. Spring ut och fnissa under den stjärnregnande skyn. Vill ni ha likvärdig underhållning, fast hemma i sköna soffan, så kan ni alltid zappa till en obrukbar kanal och titta på myrornas krig i ett par timmar.

Fy fan.

Om ni ska ut, glöm inte att ni förmodligen måste vara gravt pårökta för att uppskatta skiten ni ska bevittna.

// Firre

Kommentarer
Postat av: Niklas

Det var den mest cyniska bilden av något som har inspirerat all vår nutida underhållning. Jag är en underhålls freak. Älskar film, tv och tv-spel. Men det finns inget mer genuint än ett stjärnregn, enligt mig.

2008-08-12 @ 22:44:07
Postat av: Tjom

Antar att du hellre kryper ihop framför dumburken(i sköna soffan) och ser på något så meningsfullt och bildande som ett svenskt lekprogram och dödar både tid och hjärnceller på samma gång.



Stanna för all del inne, så slipper vi som gärna bevittnar ett magifikt skådespel, att lyssna på ditt gnäll.

2008-08-12 @ 23:03:24
Postat av: Veronica

cosmonova och myrornas krig.. det var ju då the real deal.. tycker synd om människor som inte kan njuta av universums "små under"

2008-08-13 @ 01:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0